Beste klanten,

Wij bij Garage Caspers staan altijd klaar om u te helpen in de zoektocht naar uw nieuwe auto of voor onderhoud aan uw voertuig. Helaas vanwege het coronavirus ligt er een hoop op zijn kop. Wij willen voorkomen dat zodra het coronavirus weer enigszins op zijn retour is, dat men allemaal tegelijk afspraken gaat maken voor apk, onderhoud en/of bandenwissel. Daarom bij deze het verzoek om tijdig te bedenken of uw auto aandacht van ons nodig heeft, zodat wij op tijd de planning kunnen maken. Dit zorgt er dan voor dat alles op tijd gebeurt en u er ook geen zorgen aan heeft.

Momenteel zijn wij alleen op afspraak geopend. Dit om de veiligheid van u en ons team te waarborgen.

Via onze planner op de website is het ook gemakkelijk om een afspraak te maken, u kunt dan snel zien wanneer er tijd is en aangeven wat u gedaan wilt hebben aan uw voertuig.

De planner staat hier: https://garagecaspers.nl/afspraak-maken

Indien het geen probleem is verzoeken wij u zelf ook desinfecterende voorzorgsmaatregelen te nemen. Zo houden we hopelijk iedereen gezond.

Ter herhaling, dit zijn de maatregelen die wij nemen:

  • Bij ziekteverschijnselen zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts verzoeken wij u om niet langs te komen. Neem in dit geval bij urgentie contact met ons op via de telefoon. We zullen dan kijken wat we voor u kunnen betekenen.
  • Handen schudden of ander fysiek contact is nu niet gewenst en dat gebeurd vanaf nu dus voorlopig niet. Want ook als u geen klachten vertoont kunt u het virus toch overdragen met zoiets gebruikelijks als handen schudden.
  • Probeer indien mogelijk afstand tot elkaar te houden. Ongeveer 1,5 meter wordt aangeraden om overdracht van het virus zo goed mogelijk te beperken.
  • Het is gebleken dat het virus langere tijd op droge oppervlaktes kan blijven zitten. Het is nog wel mogelijk om uw auto langs te brengen voor bijvoorbeeld een grote reparatie. Wij laten dan de auto 12 uur staan voordat we de auto desinfecteren en er mee bezig gaan. Houd er dus rekening mee dat reparaties en onderhoud langer duren.
  • Wachten op reparatie in de wachtruimte is tot 6 april niet mogelijk. Dit om onnodig contact en dus verspreiding te mijden.

Deze maatregelen zijn in ieder geval van kracht tot 6 april. Mochten er zaken veranderen in onze dienstverlening dan stellen wij u uiteraard z.s.m. op de hoogte.


Wij staan u graag telefonisch te woord via  050 30 80 000  of per mail op  info@garagecaspers.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

Team Garage Caspers