Afbeelding als illustratie bij artikel Netwerkrally 2018

De Netwerk Rally 2018

Graag nodigen wij u ook dit jaar weer uit voor De Garage Caspers Netwerk Rally op zondag 9 september 2018. Een gezellige tour rally met klassieke auto's, hedendaagse auto's, oldtimers en youngtimers met afsluitend een netwerkborrel. De rally is inclusief luxe lunch en drankjes. Iedereen en elke auto mag deelnemen!

De Garage Caspers Netwerk Rally is al jaren een geweldig evenement, waaraan iedereen en elke auto mee mag doen. Ook dit jaar zal er weer een prachtig parcours uitgezet worden. Naast het rijden van de professioneel uitgezette route met een aantal leuke tussenstops, staan gezelligheid en genieten voorop tijdens deze dag. De Garage Caspers Netwerk Rally vindt dit jaar plaats op zondag 9 september 2018.

Afbeelding als illustratie bij artikel Netwerkrally 2018
De Garage Caspers Netwerk Rally 2018 wordt georganiseerd in samenwerking met Flashman mannenmode Haren

Dit jaar beginnen we om 10:30 uur bij "Landgoed Lauswolt" waar wij gezamenlijk de dag beginnen met een uitgebreide brunch. Rond 11:30 uur zal vanaf hier de eerste auto vertrekken. We finishen rond een uur of 16:30 uur bij "Paviljoen van de Dame", waar we de dag afsluiten met een heerlijke barbecue. Hier zal na juryberaad ook de prijsuitreiking plaats vinden.

Deelnemers
Per equipe mogen twee deelnemers en 1 auto meedoen. Er kunnen maximaal 100 equipes worden ingeschreven.
Vol = vol

Starttijden
Start op basis van bouwjaar auto. De oudste auto start het eerst, de rest van de auto`s volgen tot aan de jongste auto die mee rijdt.

Datum Rally: zondag 9 september 2018
Verzamelen / Brunch: 10:30 uur
Starttijd: 12:00 uur
Finish / Borrel / BBQ: 16:00 uur

Kosten
Inschrijfgeld is €140,- (inc. btw) per equipe. Inclusief luxe goodiebag, rallymateriaal, uitgebreide lunch, BBQ & borrel bij de finish en een hoop gezelligheid!

ONLINE INSCHRIJVEN

U ontvangt een factuur na inschrijving. Na betaling hiervan is uw inschrijving bevestigd.

Meer informatie: netwerkrally.nl