3 Dagen Sneeuwpret in Zweden

Van het zomer kon je al lezen dat Garage Caspers in samenwerking met TT Raceworld wederom een 3-daags icedrift gepland heeft staan voor 2022. Inmiddels zijn de data bekend: 13 t/m 17 februari 2022 en 15 t/m 19 februari 2022. De uitgelezen kans om je rijvaardigheid verder aan te scherpen op een unieke locatie met een groep gezellige deelnemers.

ijsdriften-caspers-ttraceworld

Wat is icedriften ook alweer?:

Ijsdriften is dé manier om zorgeloos de hele dag lang gecontroleerd grip te verliezen in een speciaal geprepareerde achterwiel aangedreven auto op een bevroren meer. In samenwerking met TT Raceworld organiseren wij wegens succes ook dit jaar weer dit fantastische evenement. Speciaal georganiseerd voor klanten van Caspers. Een heerlijke wintersport vakantie voor de echte petrolheads dus. 

Nieuwe locatie

Waar we voorheen gingen ijsdriften in Oostenrijk gaan we dat nu doen in het prachtige Zweedse landschap. Om precies te zijn in het pittoreske plaatsje Sälen. Een wintersport gebied omgeven met schitterende natuur en met een eigen ijscircuit op een bevroren meer.  Verblijf zal zijn in een luxe 4-sterren hotel. 

Inschrijving geopend

Inmiddels is de inschrijving geopend. Daarvoor kan je terecht bij TT Raceworld door een mailtje te sturen naar het volgende e-mail adres: info@ttraceworld.nl

Of kijk op de TT Raceworld website voor alle informatie en inschrijving.

Graag tot ziens in Zweden!

Ijsdriften Zweden Caspers