Persbericht CaspersTrack

Met terugwerkende kracht, vanaf 1 januari 2012 is besloten door CaspersTrack en Zilhouette om separaat verder te gaan met de bedrijfsvoering. Begin 2011 zijn beide bedrijven een samenwerking aan gegaan teneinde de ambitie om het grootste autosportbedrijf van Noord-Nederland te worden waar te maken. Ondanks een veelbelovende start van deze samenwerking, zijn wij tot de conclusie gekomen dat wij met deze samenwerking onze ambitie niet waar kunnen maken.

Derhalve zal CaspersTrack zich nu weer richten op haar voormalige activiteiten omtrent verhuur, verkoop, verkoopbemiddeling, raceonderdelen, onderhoud en race support voor raceteams en auto’s.

Wij wensen Zilhouette veel succes toe met de onderneming.

Caspers Track en de Showroom en werkplaats van Roy Caspers zijn te vinden aan de Burg. J. G. Legroweg 108 te Eelde (Ongeveer een kwartier rijden van het TT Circuit te Assen). Hier is zowel alles te vinden op het gebied van race verhuur, verkoop, support als op het gebied van verkoop, consignatieverkoop en onderhoud van personenauto’s. Net als voorheen is het aanspreekpunt voor CaspersTrack de ervaren automotive specialist en coureur Coen Caspers.

Burg. J. G. Legroweg 108

9761 TD, Eelde

Tel. 050-3080000

Mob. 06-46287525

info@casperstrack.nl

www.casperstrack.nl

www.facebook.com/casperstrack