Defender met DJ & live muziek voor een evenement nodig? Dan is de BeatRover iets voor u!

Garage Caspers wordt regelmatig gevraagd voor het aankleden van een evenement met een Land Rover Defender, hiervoor hebben wij een perfecte partner gevonden: DJ-Events!

Afbeelding als illustratie bij artikel BeatRover verhuur

De BeatRover

De Defender aka 'De BeatRover' is een Land Rover Defender 110 omgebouwd  tot kraaiennest met DJ Booth. Daarbij draait de DJ op het roofrack de door u gewenste muziek gedurende uw evenement. De DJ - met eventueel live muzikanten ter ondersteuning - kan zo uw evenement voorzien van de perfecte muzikale omlijsting, met een orginele set-up.

De Defender van DJ-Events staat inmiddels op menig evenement en is - mede dankzij zijn 4x4 eigenschappen - op elke locatie te plaatsen. Van jurywagen tot compleet feestbeest!

Naast de BeatRover heeft DJ-Events nog meerdere DJ voertuigen, zoals een 'BeatCooper' en een 'BeatTruck'. Inclusief een waar leger aan ervaren DJ's die voor u inzetbaar zijn.

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie of een pakket op maat. Bel ons tijdens openingstijden op 050 308 0000, mail ons via info@garagecaspers.nl of maak gebruik van het onderstaande formulier.

Anti-spam code:
verification code

 

Land Rover Defender DJ Truck