Onderhoud & Reparatie van uw auto in Eelde

Bij Garage Caspers bent u niet alleen aan het juiste adres voor de aan- en verkoop van auto's. Onze ervaren en vakkundige monteurs voeren ook reparaties en onderhoud uit.

U kunt bij ons onder andere terecht voor:

 • Regulier onderhoud
  • Kleine beurt
  • Grote beurt
  • APK
  • Motorenrevisie
  • Distributieriem vervangen
 • Autoschade herstel
 • Montage van wielen en banden
 • Het verhelpen van storingen

Onze werkplaats bevindt zich in Eelde, tussen Groningen en Assen. Onze monteurs hebben in de werkplaats de beschikking over de meest moderne apparatuur en meetgereedschappen.

Regulier onderhoud

Het regelmatig onderhouden van uw auto is belangrijk. Zowel voor uw veiligheid en die van uw medepassagiers, als voor de levensduur van de auto. Tijdens regulier onderhoud kunnen kleine defecten vroegtijdig worden opgespoord en verholpen. Zo worden onnodig grote en dure reparaties voorkomen.

Afbeelding als illustratie bij artikel Onderhoud en Reparatie
Onderhoud en reparaties vinden plaats in onze ruime en compleet uitgeruste werkplaats

Kleine & Grote Beurt

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Garage Caspers voert graag reguliere onderhoudsbeurten aan uw auto voor u uit.

De meeste fabrikanten raden aan om een auto elk jaar, of elke 20.000 km, te laten controleren. De zogenoemde kleine beurt. Tijdens een kleine beurt controleren wij de auto op 45 essentiële punten. Denk aan de remmen, de schokdempers, de uitlaat en het oliefilter.

Bij Garage Caspers kunt u ook terecht voor een grote beurt. Deze zal worden uitgevoerd aan de hand van de fabrieksspecificaties van uw auto. Tijdens een grote beurt wordt uw auto volledig doorgelicht. Zo zullen het remsysteem en de accu worden gecontroleerd. Maar ook bijvoorbeeld de airbags en de banden. 

APK

Garage Caspers voert APK-keuringen uit voor alle automerken. Mochten we noodzakelijke reparaties ontdekken tijdens de APK-keuring, dan vind er altijd even overleg plaats en ontvangt u van ons altijd vóór de reparatie een prijsopgave. 

Meer over apk keuring.

Uitdeuken zonder spuiten

Heeft u kleine deukjes in de auto? Geef dit aan bij het online inplannen en dan zorgen wij dat er een vrijfdeuk specialist tijdens het onderhoud komt uitdeuken. Dit kan evenuteel ook gekombineerd worden met laten wassen, poetsen of polijsten van uw auto.

 

Motorenrevisie

Wij hebben uitgebreide ervaring met het reviseren van motoren. U kunt onder andere in onze werkplaats terecht voor:

 • Revisie van benzine- en dieselmotoren
 • Revisie van cilinderkoppen
 • Revisie van benzine-injectiesystemen

Distributieriem vervangen

Onze monteurs hebben uitgebreide ervaring met het vervangen van distributieriemen. Mocht uw auto toe zijn aan een nieuwe distributieriem, dan vervangen wij deze graag voor u in onze werkplaats.

Autoschade herstel

Mocht uw auto schade hebben opgelopen, dan kunnen wij het herstel geheel voor u regelen. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken bieden we de mogelijkheid om uw auto op te halen. Uiteraard brengen wij de auto na de reparatie weer terug naar een door u gewenste locatie.

Afbeelding als illustratie bij artikel Onderhoud en Reparatie
Ook het laten monteren of laten opslaan van uw (winter)banden is bij ons mogelijk

Montage van wielen en banden

Ook voor het plaatsen en vervangen van banden bent u bij ons aan het juiste adres. Garage Caspers is montagepartner van Toyo tires en Toyo Motorsport tires. Hier naast kunnen wij ook alle ander banden en velgen bestellen en vervolgens door ons kunt laten monteren.

Meer over banden montage en winterbanden.

Het verhelpen van storingen

Auto's zitten tegenwoordig bomvol elektronica. Het rijcomfort en de veiligheid zijn hierdoor sterk verbeterd. Maar al deze elektronica heeft van moderne auto's ook bijzonder complexe apparaten gemaakt. Bovendien zijn auto's hierdoor ook storingsgevoeliger geworden.

Heeft uw auto last van een storing? Onze monteurs beschikken over de meest moderne apparatuur en meetgereedschappen om storingen op te sporen en te verhelpen. In veel gevallen kan een storing direct verholpen worden en kunt u uw weg snel weer vervolgen. 

Rijdt u een Jaguar of Land Rover? Ook het uitlezen van Jaguars en Land Rovers is voor ons geen probleem.