Auto laten wassen, poetsen of polijsten

Wie echt van zijn/haar auto of motor houdt laat deze minimaal één keer per jaar uitgebreid opfrissen. Dit kan een goede wasbeurt met daarna een goede poetsbeurt zijn. Maar vergeet ook het interieur of de chromen onderdelen niet. Allemaal te veel moeite? Of misschien gewoonweg geen tijd? U kunt u auto ook laten wassen door Garage Caspers. Dit doen wij in samenwerking de professionals van Kroon Car Cosmetics.

Uw auto laten wassen door Garage Caspers

In samenwerking met Raimond Kroon en zijn team van Kroon Car Cosmetics biedt Garage Caspers de mogelijkheid om zonder zorgen uw auto bij ons in Eelde te laten wassen, polijsten of poetsen. Bijvoorbeeld na aankoop van uw nieuwe auto of na een door ons uitgevoerde reparatie of restauratie.

afbeelding Autowassen

Eventueel kunt u zelfs uw auto laten brengen naar Garage Caspers. De auto zal vervolgens worden schoongemaakt en worden voorzien van de poetsbehandeling zoals samen overeengekomen. Het thuis laten bezorgen van uw auto of de beschikbaarstelling van een eventuele vervangende auto behoort ook tot de mogelijkheden.

Voordelen auto laten wassen

Wie zijn auto laat wassen of oppoetsen bespaart in de eerste plaatst uiteraard veel tijd. Maar er zijn nog veel meer voordelen aan het uit handen geven hiervan. Zo wordt uw auto altijd krasvrij gewassen en hoeft u zich hierover dus geen zorgen te maken. Daarnaast kunnen wij uw auto voorzien van een speciale reinigingsbehandelingen met hoogwaardige producten, beschermende waxlagen en kunnen we uw auto met professionele gereedschappen laten polijsten.

Het interieur: schoonmaken en reparatie

Ook het interieur wordt niet vergeten. Met veel liefde maken wij alle materialen schoon, of dit nu leer, kunstof of hout is. Ook krasjes en vlekken worden hierbij vakkundig verwijderd. Desgewenst kunnen er speciale beschermingsmiddelen worden aangebracht en kunnen er reparaties worden aangebracht aan bekleding, dashboard, de velgen etc.

afbeelding Autowassen

Kroon Car Cosmetics

Kroon Car Cosmetics is opgericht door Raimond Kroon. Net als wij heeft ook hij een grote passie voor auto's. Met reeds meer dan tien jaar ervaring in het poetsen, polijsten en wassen van auto's is hij dan ook een expert op dit gebied te noemen. Zijn doelstelling: het combineren van vakmanschap, oog voor detail, fingerspitzengefühl en passie voor auto's om te zorgen dat uw auto er als nieuw blijft uitzien.

Kroon Car Cosmetics werkt met topkwaliteit producten en streeft ernaar uw auto in nieuwstaat te houden. Er wordt dan ook uitgebreid de tijd genomen voor uw auto.

Poets, was en polijst pakketten

In samenwerking met Kroon Car Cosmetics bieden wij de volgende pakketten aan. Prijzen zijn inclusief btw. Vooraf bepalen wij samen met u wat er wordt gedaan, zodat u weet waar u aan toe bent.
Een offerte op maat, bijvoorbeeld voor meerdere auto's, is altijd mogelijk.

afbeelding Autowassen
Raimond Kroon en zijn team van Kroon Car Cosmetics brengen uw auto terug naar nieuwstaat bij Garage Caspers

Auto wassen pakket

Inbegrepen:

 • Krasvrij wassen
 • Velgen + wielkast reinigen
 • Banden reinigen
 • Drogen

€ 35,00


Wax pakket

Inbegrepen:
Uitvoeren Auto wassen pakket +

 • Waxlaag aanbrengen
 • Ramen binnen- en buitenkant reinigen
 • Uitpoetsen
 • Banden zwart maken

€ 125,00


Polijst pakket Populair

Inbegrepen:
Uitvoeren Auto wassen pakket en Wax pakket +

 • Deursponningen reinigen
 • Machinaal polijsten
 • Verwijderen van krasjes en vlekken in de lak
 • Kunststof delen beschermen

€ 275,00


afbeelding Autowassen

WaxGuard + Polijst pakket

WaxGuard is een uniek lakverzegelingsproduct voor uw auto. Het geeft een zichtbaar hogere en diepere glans aan de lak van uw auto. Daarnaast beschermt WaxGuard uw auto extreem goed tegen vuil en weersinvloeden dankzij de duurzame beschermlaag die het aanbrengt.

Inbegrepen:
Uitvoeren Polijst pakket + aanbrengen WaxGuard

€ 375,00


Totaal WaxGuard pakket

Inbegrepen:
Uitvoeren WaxGuard + Polijst pakket +

 • Binnenkant compleet reinigen
 • Leer behandelen en sealen
 • Stof behandelen en sealen met TexGuard

€ 495,00


afbeelding Autowassen

Swissvax™ pakket

Uw auto wordt gewassen, gekleid en in 3 fases gepolijst. Dit is een zeer speciale behandeling die door ons met uiterste zorgvuldigheid wordt uitgevoerd. Hiervoor worden de meest exclusieve producten gebruikt. Ook de rubbers worden verzorgd, de ruiten worden geseald, uw auto wordt tot in de kleinste details aangepakt. Het resultaat is een auto die er weer als nieuw uitziet!

€ 895,00

Interieur schoon laten maken/laten behandelen

De meeste tijd brengt u door in uw auto in plaats van er naast. Een schoon en fris interieur is prettig om in te rijden, maar kan ook helpen bij het verkopen van uw auto. Voor het interieur bieden wij diverse behandelingen aan:

afbeelding Autowassen

Complete leerbehandeling

Inbegrepen:

 • Reinigen
 • Verzorgen
 • Sealen

€ 89,95


Reinigen complete binnenkant (interieur)

Inbegrepen:

 • Complete leerbehandeling
 • Inclusief kunststof verzorgen
 • Matten shamponeren

€ 135,00


Ozon behandeling (Tegen rooklucht en geurtjes)

Onaangename luchtjes zoals o.a. die van huisdieren of rook kunnen hardnekkig zijn. Bij een ozon reiniging wordt er een een ozon generator in uw auto geplaatst. Deze produceert gedurende een bepaalde tijd continu ozon en wordt door de gehele auto verspreidt. Dit werkt desinfecterend werkt (bacteriën verwijderen) en zorgt er voor dat uw auto fris gaat ruiken. Vieze geurtjes in uw auto worden zo verleden tijd. Aanrader wanneer u uw auto van plan bent te verkopen!

€ 50,00

Maak nu online een afspraak met Garage Caspers! Rechtstreeks inplannen, gemakkelijk en 24 uur per dag.