Aircocheck

Garage Caspers biedt u de mogelijkheid om alle autozaken onder één dak te laten regelen. Hieronder valt uiteraard ook vakkundig onderhoud van uw airconditioning. Voorkom dure reparaties aan uw airo door op tijd uw airco te laten controleren met onze gratis aircocheck!

Waarom uw airco laten checken?

Middels de airconditioning in uw auto kan de temperatuur en de luchtvochtigheid op een aangenaam niveau gehouden worden. Of het nu buiten warm of koud is. Daarnaast kan de lucht met een airco gezuiverd worden met een filtersysteem.

Om de temperatuur in uw voertuig te kunnen regelen zit in het aircosysteem een koudemiddel. Dit koudemiddel kan verdampen of weglekken. Door lekkage langs de rubbers in een airco neemt het koudemiddel gemiddeld tussen de 5% en 10% per jaar af. Hierdoor treedt er drukverlies op waardoor de airco in uw auto minder koele lucht zal afgeven. Dit euvel kan daarnaast leiden tot geurtjes of een muffe lucht. In al deze gevallen is het verstandig uw airco een onderhoudsbeurt te geven. Zo voorkomt u dure reparaties aan uw airco, rijdt u altijd in een aangename temperatuur en behoren nare luchtjes tot het verleden.

Airco service mogelijkeheden

Wanneer uit onze gratis aircocheck blijkt dat er meer onderhoud nodig is biedt Garage Caspers diverse mogelijkheden. Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van nare geurtjes, dan is de Airco Clean & Fresh beurt, een schoonmaak- en opfrisbeurt voor uw auro, dé oplossing om de airco weer geurvrij te maken. Is uw airco langdurig lek geweest, dan is er waarschijnlijk een uitgebreidere servicebeurt nodig. Met de Airco Combi-Servicebeurt wordt uw airco weer als nieuw gemaakt en zal naast het schoonmaken van de airco ook het koudemiddel worden vervangen.

Afbeelding als illustratie bij artikel Aircocheck

Aircocheck Gratis - Gratis

Voorkom dure reparaties, maak gebruik van de gratis Garage Caspers Aircocheck!

Airco Clean & Fresh - € 89,- per auto

Met Airco Clean & Fresh wordt de airco gereinigd van bacteriën, schimmels, ziektekiemen en voorzien van een frisse geur.

Airco Servicebeurt - € 149,- per auto

Met de Airco Servicebeurt wordt het koudemiddel van uw auto vervangen en gerecycled. Uw airco werkt en koelt weer optimaal!

Airco Combi-Servicebeurt - € 238,- per auto

Met de Combi Airco Combi-Servicebeurt wordt het koudemiddel van uw airco vervangen en gerecycled. Daarnaast wordt uw airco gereinigd van bacteriën en schimmels en voorzien van een frisse geur. Uw airco is weer als nieuw!

Plan de gratis Aircocheck en alle andere servicebeurten via onze online werkplaatsplanner.

Afbeelding als illustratie bij artikel Aircocheck

Airco Well® dealer

Garage Caspers is dealer van Airco Well producten. Dit is een uitgebreid reinigingsprogramma voor de airco, het interieur en de luchtkanalen van voertuigen.

Afbeelding als illustratie bij artikel Aircocheck

Voorkom onaangename geuren

Door de combinatie van weersomstandigheden, rijgedrag en het gebruik van de airco kunnen er vervuiling en micro-organismen in het systeem ontstaan. In plaats van het comfort te verhogen kan de airco dan gezondheidsproblemen veroorzaken, ook lang voor er onaangename geurtjes waar te nemen zijn. Daarom is het aan te raden de airco-installatie minstens eenmaal per jaar te laten controleren en reinigen.

Het aircoreinigingssysteem Airco Well verwijdert kiemen, bacteriën en schimmels precies daar waar ze ontstaan: op de aircoverdamper en in de omgeving van het pollenfilter. Daarbij worden de ziekteverwekkers met hoge druk weggespoeld en de besmette onderdelen grondig gereinigd. Dit zonder allergene kleur- en geurstoffen en op milieu- en gezondheidsvriendelijke wijze.

Vraag naar een Airco Well aircoreiniging bij de volgende onderhoudsbeurt!

Airco Well aircoreiniging  - meerprijs € 75,- per auto

 

Uw adres voor airco-onderhoud

Garage Caspers is uw adres voor al uw airco-onderhoud en de benodigde onderdelen. Vakkundige monteurs, een persoonlijke benadering en veel service met de tarieven van een buurtgarage.

Bij ons kunt u terecht voor o.a.:

 • Gereedschappen en testapparatuur
 • Compressors (ruil, nieuw en gebruikt)
 • Condensors en ventilatoren
 • Filters/Drogers
 • Expansie- en regelventielen
 • Verdampers
 • Drukschakelaars
 • Interieurfilters
 • Slangen, koppelingen en leidingen (inc. reparaties)
 • O-ringen
 • Nieuwe compressoronderdelen
 • Retrofit kits/ombouwkits R12 > R134a
 • Airconditioners en ventilatoren voor caravan of kampeerauto

Wij kunnen vrijwel alle gebruikelijke onderdelen binnen 24 uur leveren. Is een onderdeel buitensporig duur? Dan zoeken we graag met u mee naar gebruikte onderdelen als alternatief.

Via onze online werkplaatsplanner maakt u gemakkelijk en snel een afspraak voor een gratis aircocheck!