Deze occasion is verkocht!

Deze Land Rover DEFENDER 110 Td5 is inmiddels verkocht.

Gelukkig hebben we nog diverse andere leuke occasions die misschien uw interesse kunnen wekken.

Kijk snel bij onze overige occasions!

Verkocht
Geplaatst op 23-09-2019 Gewijzigd op 10-10-2019 Aantal x bekeken 507x
  • Bouwjaar2003
  • Kmstand210.xxx km
  • KleurWit
  • BrandstofDiesel
  • TransmissieGeschakeld
  • OnderhoudsboekjeNee
  • Geïmporteerd?Nee
  • CarrosserievormStawag
  • Aantal deuren5

Beschrijving Land Rover DEFENDER 110 Td5 2003

Wij bieden deze goed uitgeruste youngtimer Land Rover Defender 110 Td5 uit 2003 aan.

Jaren lang was de Defender succesvol op de markt, en terecht! Het is veruit de beste terreinwagen die er is, vanwege het pure concept is het een avontuur om te rijden en zijn ze onverslaanbaar op terrein.

Interieur:

Deze Defender is naar uw smaak in te richten. De auto kan zowel als grijskenteken auto met een lage wegenbelasting worden geleverd alsook als geel kenteken. Wanneer we de auto leveren als grijpkenteken krijgt de auto een gestoffeerd dicht schot net voor de achterwielen desgewenst met een raam in het schot. de voorstoelen zijn naar smaak en comfort wensen te kiezen. Ook kan de auto als geel kenteken (zoals momenteel de auto is gekeurd) worden geleverd. De auto kan daarmee zowel qua interieur als exterieur volledig naar uw eigen smaak ingericht worden. Je kunt daarmee spreken van een leeg canvas wat u mag intekenen. Benieuwd naar de mogelijkheden en of ons advies qua inrichting en waarde bestendigheid? Bel of mail ons over de mogelijkheden. 

Exterieur:

De auto heeft een witte lak die door ons volledig is gepolijst. 

De velgen kunnen we in overleg kiezen. Ook het type banden, extra verlichting en alle overige exterieur opties zijn mogelijk.

 

Onderhoud:

De auto is voorzien van een onderhoudshistorie en is door onze garage geweest voor een volledige inname inspectie. We weten daarmee precies wat nu aan vervanging toe is en of er in de toekomst aan zit te komen.

Overig:

Deze Defender is eenYoungtimer (35% bijtelling over de dagwaarde, netto slechts een paar tientjes per maand. We hebben er bewust voor gekozen de auto als leeg canvas aan te bieden. Dit omdat de bijtelling bepaald wordt over de koopsom. Alle accessoires die u wenst toe te voegen kunnen we separaat factureren wat uw bijtelling laag houdt. Wel leveren wij de auto uiteraard met een nieuw apk en technisch in orde. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk de auto zelf aan te pakken qua uitstraling. 

Binnenmaten laadruimte:

147 cm x 88,5 cm vlakke vloer
187 cm x 142 cm ruimte boven wielkasten
108 cm x 85 cm deuropening

 

De genoemde prijs is zoals de auto nu bij ons staat. Dit als geel kenteken met momenteel twee voorstoelen. Neem gerust contact op voor de vele mogelijkheden en het bijkomende kostenplaatje.
 
 
Ondernemer:
Voor bestelauto’s is er een eenvoudigere regeling. Wanneer de bestelauto doorlopend afwisselend wordt gebruikt door je werknemers, dan kun je het privégebruik afkopen voor €300 per jaar. Het is belangrijk om te weten dat je wel moet kunnen aantonen dat de auto’s afwisselend worden gebruikt. Registreer dus welke werknemer wanneer in welke auto rijdt. Je hoeft geen kilometerstanden bij te houden.
Wil je niet €300 betalen voor het privégebruik van de bestelauto, dan moet je een complete rittenregistratie bijhouden om aan te tonen dat er minder dan 500 kilometer privékilometers gemaakt worden. Je kunt uiteraard ook kiezen voor een verbod op privégebruik van auto’s.
 
Wijzigingen voorbehouden. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor drukfouten en vergissingen. Om teleurstelling te voorkomen en/of uw enthousiasme te verhogen adviseren wij u om de auto van te voren (op afspraak) te komen bezichtigen in onze showroom of werkplaats.

Deel deze Land Rover DEFENDER 110 Td5 uit 2003 met anderen

Stuur door naar een vriend of vriendin...

Anti-spam code:
verification code