Belangrijk onderhoud, ook voor uw lijf:

Zoals uw auto naar Garage Caspers moet voor goed onderhoud en langdurig plezier, zo zou uw lichaam regelmatig Massagestudio Eelde moeten opzoeken voor een behandeling. Dat is gemakkelijk, onder 1 dak en u kunt zelfs online afspraken maken.

massage studio eelde de punt industie terrein de bloemenveiling

Naast een breed aanbod aan massagetechnieken, waaronder Shiatsu en klassieke/sportmassage werk ik erg veel met Dorn Therapie. Het is een natuurgeneeskundige manuele methode waarbij op zachte wijze gewrichten en wervelkolom worden rechtgezet. 

Wanneer er tegen u wordt gezegd “er is niks meer aan te doen het is slijtage”, bedenk dan even dat u geen machine bent maar een levend organisme die wel degelijk de mogelijkheid heeft om zich te herstellen. Dorn is zeer geschikt voor mensen die niet gekraakt kunnen of willen worden. Met Dorn wordt een beenlengteverschil opgeheven en met de duimen zet ik voorzichtig de wervels op hun plek terug. Dit alles zonder ongewenste bijwerkingen.

Doordat ik bij een beroepsvereniging ben aangesloten (BATC) kunt u de behandeling vaak gedeeltelijk vergoed krijgen. Alianne haar Periodieke Keuring helpt u zelfs bij een ouder wordend lichaam gezond en ontspannen te bewegen!

alianne hoiting massage studio eelde
Alianne Hoiting

 

Wilt u dit combineren met een afspraak bij Garage Caspers? Gelieve dan wel een AFSPRAAK te maken.

Massage studio Eelde is een zelfstandig onderdeel van beautybodycenter.nl