Afbeelding als illustratie bij artikel Land Rover specialist

Land Rover Specialist

Sinds in 1956 de eerste Jaguar door de familie werd aangeschaft, is de liefde voor Engelse auto's bij de Caspers' niet meer verdwenen. Dit geldt ook voor een ander Engels icoon: de Land Rover. In de afgelopen jaren hebben we bij Garage Caspers vele Range- en Land Rovers mogen onderhouden, repareren, restaureren of verkopen. Onze monteurs en medewerkers zijn inmiddels dan ook helemaal op de hoogte van alles wat met dit merk te maken heeft.

Afbeelding als illustratie bij artikel Land Rover specialist
Wekelijks zijn er bij Garage Caspers diverse Land Rovers te 'spotten'.

Het 4x4 merk blijft onverminderd populair. En dat is ook bij ons het geval. Of het nu gaat om een klassieke Series I, Series II/IIA, Series III of Range Rover of een nieuwe Defender, Discovery of Freelander, elke Land Rover is bij ons welkom. Met een eigenaar die 100% Land Rover fanaat is (Coen) bent u er bij Garage Caspers van verzekerd dat iedere Land Rover met dezelfde aandacht en passie onder handen genomen wordt.

Wij kunnen u o.a. helpen met:

  • De jaarlijkse (grote) onderhoudsbeurt
  • Een apk keuring (gratis bij een grote beurt!)
  • Land Rover onderdelen (we helpen u graag mee met zoeken)
  • Restauratie en renovaties
  • Schade reparatie
  • Elektronica: Land Rover's uitlezen, inleren en storing-diagnose uitvoeren
  • Aan- en verkoopbemiddeling van uw Land Rover
  • Tectyleren

Land Rover onderdelen: nieuw of gebruikt

Het verhaal gaat dat bijna 70% van alle Land Rovers ooit gebouwd nog rond rijdt. Dat het er veel zijn is wel duidelijk. Dit is dan ook een belangrijke reden dat Land Rover onderdelen voor alle bouwjaren nog volop verkrijgbaar zijn. Met name voor de klassieke Land Rovers zoals de series II en III geldt daarnaast dat onderdelen tot de goedkopere van alle automerken behoren.

Het bovenstaande geld voor zowel voor nieuwe, als gebruikte en originele onderdelen. Vrijwel elk Land Rover of Range Rover onderdeel - origineel, van een universeel merk of tweedehands - kunnen wij voor u opspeuren. Wij kijken daarnaast ook regelmatig over de grens. Met name in de UK zijn zeer veel webshops met Land Rover onderdelen te vinden en zij kunnen doorgaans zelfs binnen enkele dagen aan ons leveren. Doordat wij geen officiële Land Rover dealer zijn zoals De Reefhorst of GEBA, kunnen we u ook de keuze voor alternatieve en vaak voordeligere merken bieden.

Ook op Facebook - waar veel onderdelen worden aangeboden en gevraagd - kijken wij dagelijks. Doordat we regelmatig Land Rovers repareren, verkopen of restaureren beschikken we zelf ook over een voorraad Land- en Range Rover onderdelen.

Mensen die graag zelf sleutelen kunnen bij ons terecht voor onderdelen, maar ook voor advies. We kennen als geen ander de frustratie wanneer je iets los haalt op je rijdende meccanodoos, en dit vervolgens niet meer past. We denken graag mee zodat we samen het probleem kunnen oplossen.

Reparatie

Bij ons kunt u terecht voor vrijwel alles wat mis kan gaan met uw Land Rover. Of het nu een simpele onderhoudsbeurt betreft of de ombouw van bijvoorbeeld diesel- naar benzine motor, of van geel naar grijs kenteken, u bent bij Garage Caspers van harte welkom.

Tijdens een kleine reparatie of apk kunt u in onze gezellige showroom met bruin café wachten. We lichten graag toe wat we allemaal aan uw auto gaan doen of hebben gedaan.

Haal- en brengservice is gratis bij groot onderhoud (binnen 25 km rondom Eelde).

Afbeelding als illustratie bij artikel Land Rover specialist

Tectyleren

Ook voor een (klassieke) Rover geldt: roest is een grote vijand. Met een Tectyl of Dinitrol behandeling kunt u uw 4x4 beschermen tegen stenen en de boosdoeners pekel en zout. Zo voorkomt u verdere roestvorming aan het chassis en de carrosserie. Gaat u regelmatig met uw Land Rover het terrein in? Ook dan kan het tectyleren uw voertuig extra bescherming geven. Wij maken voor u graag een prijs op maat, al dan niet met leenauto voor de week waarin de auto in de coating wordt gezet.

Afbeelding als illustratie bij artikel Land Rover specialist
Een eenvoudige reparatie zoals een bumper wissel / renovatie voeren wij regelmatig uit.

Passie voor Land Rover

Kan uw huidige garagist u niet verder helpen? Komt uw restauratieproject maar niet af en uw garage maar niet uit? Kom naar Land Rover specialist Garage Caspers. Wij zijn het adres voor onderhoud, reparaties en restauraties aan uw Land Rover voor een scherp tarief.

Bij ons wordt met veel liefde aan uw auto gewerkt door ervaren monteurs. De combinatie tussen de gedrevenheid, vier generaties technische autokennis en passie voor het het vak en uw auto.

Uiteraard zijn ook de andere iconische Britse merken zoals Jaguar, Aston Martin, Lotus, Austin, MG, Morgan en TVR ook van harte welkom!