Kantoorruimte en bedrijfsruimtes te huur

Garage Caspers biedt kantoor-, technische- en bedrijfsruimte voor enthousiaste ondernemers.

Ons pand in Eelde (tussen Groningen en Assen, aan de A28) kan bedrijven huisvesten t/m 25 werkplekken met ruimtes van 15 t/m 100 m², inclusief internet en telefonie. Ook is er mogelijkheid tot het huren en inrichten van meerdere kantooreenheden.

Bepaal zelf de ruimte (per m2), het aantal werkplekken, de duur van de contracten en de benodigde faciliteiten zoals telefonie en data.

Productiviteit en flexibiliteit

Een goede bedrijfshuisvesting zorgt ervoor dat je je werkzaamheden efficient en winstgevend kan uitoefenen. Het liefst hebben wij daarom ook bedrijven bij ons in het pand die elkaar kunnen versterken. Dat kan in de automotive sector zijn, maar dit is geen vereiste. Je inspiratie en feedback kun je krijgen aan de koffietafel. Maar ook in ons bruin café gebouwd in onze showroom, welke voor speciale gelegenheden in te zetten is. Bijvoorbeeld voor borrels, recepties en trainingen. Voor andere activiteiten gebruikt u uw kantoorruimte om geconcentreerd aan het werk te kunnen.

Wij bieden dus de ideale combinatie van productiviteit en flexibiliteit. Bedrijfsprocessen worden indien gewenst op elkaar afgestemd om zo efficiënt mogelijk samen te kunnen werken.

Bereikbaarheid:

Het pand ligt op nog geen minuut afstand van de A28, centraal tussen Assen en Groningen. Van vertragingen en spitstijden hebben wij geen last.

De personeelskantine

Er is een gezellige en recentelijk gerenoveerde kantine in het pand met een terras waarvan gemeenschappelijk (of gezamelijk) gebruik bespreekbaar is.

De voordelen:

  • Degelijke beveiliging van het pand (alarm, camera's etc.)
  • Gratis parkeren op ruimte parkeerplaats
  • Binnen 200 meter van een bushalte (De Punt)
  • Gezamenlijke promotie-activiteiten
  • Technische werkruimte voor vaste huurders per uur bespreekbaar
  • Huurtermijn flexibel
  • Eigen internetaansluiting
  • Eigen vaste telefoonnummer mogelijk

Neem contact met ons op voor mogelijkheden. Kijk ook op bedrijfsruimte-huren-eelde.nl voor meer informatie en foto's.