Montage van banden & winterbanden

Bij Garage Caspers bent u aan het juiste adres voor de montage van banden en winterbanden. Uiteraard hoort hier ook het balanceren van uw wielen bij. Tevens kunt bij ons uw banden voordelig laten opslaan. Informeer naar de mogelijkheden, neem contact met ons op.

Afbeelding als illustratie bij artikel Banden
Ook het laten opslaan van uw (winter)banden is bij ons mogelijk

Montagepartner Toyo Tires

Op zoek naar nieuwe performance-, winter-, all-season of zomerbanden voor uw auto? Garage Caspers is dealer en montagepartner van Toyo Tires. Een kwaliteitsmerk dat zijn oorsprong vind in de racerij (racebanden), maar tegenwoordig ook de consument bedient.

Dit houdt in dat u Toyo Tires banden (en eventueel ook velgen) bij ons kunt bestellen. Wij monteren voor u de bestelde banden om de velgen, balanceren de wielen en monteren ze onder uw auto.

Wij u kunnen garanderen dat u a-merk banden tegen eenzelfde prijs krijgt als bij de grote Nederlandse bandenbedrijven.

Vraag een offerte aan via ons contactformulier of kom langs bij ons in de garage in Eelde (tussen Groningen en Assen).

Winterbanden opslag

Uw (winter)banden kunt u natuurlijk zelf opslaan. Zolang dit op de juiste manier gebeurt zal de levensduur en de kwaliteit van de banden niet verminderen. Bij voorkeur bewaart u ze op een droge, donkere en koele plaats.

Zelf banden opslaan

Er zitten verschillen tussen banden met velg opslaan en banden zonder velgen opslaan. Zo moet u banden met velgen niet neerzetten (rechtop laten staan), maar bij voorkeur ophangen of stapelen. Banden zonder velgen stapelt u bij voorkeur niet, maar zet u in een rek. Draai de banden in het rek regelmatig om. Zie ook de afbeelding elders op deze pagina.

Banden laten opslaan

Niet iedereen weet hoe ze het beste hun banden moeten opslaan of is ruim behuisd. Bovendien kan het zijn dat u gewoon geen zin heeft om telkens met de banden te slepen. Garage Caspers biedt u daarom de mogelijkheid om uw banden op te slaan. Zo bent u verzekerd van de juiste manier van opslaan en kunt u de banden volgend seizoen gemakkelijk weer laten monteren.

Banden laten balanceren

Laat uw autobanden balanceren door Garage Caspers en zorg zo voor een beter rijcomfort. Het balanceren is nodig wanneer bij een bepaalde snelheid het stuur gaat trillen. Door het balanceren van de banden krijgt u een beter wegcontact. Dit resulteert in meer veiligheid en een langer behoud van de banden, omdat slijtage wordt voorkomen.

Tarieven montage, bandenopslag en balanceren

Bij Garage Caspers kunt u voordelig uw zomer- of winterbanden opslaan, laten monteren of laten balanceren. Onderstaande tarieven zijn inclusief BTW.

Banden opslag per 4 wielen €10,- per maand
Monteren van 4 velgen met banden €34,79 euro per 4 wielen
Monteren en balanceren van banden op velgen (t/m 24 inch) €20,- per wiel
Alleen balanceren (wielen los aangeleverd) (t/m 24 inch) €15,- per wiel
Alleen balanceren (wielen zitten onder de auto) (t/m 24 inch) €17,50 per wiel

Neem contact met ons op voor meer tarieven, vragen of voor het maken van een afspraak.

Afbeelding als illustratie bij artikel Banden