Na de succesvolle veiling van 2016 hebben wij van Garage Caspers besloten om tijdens ClassicsNL Leeuwarden wederom diverse youngtimers, oldtimers en klassiekers in te brengen bij de veiling van Onlineveilingmeester.nl. Wilt u deze winter meer ruimte in uw garage? Neem dan gerust contact op en meldt uw auto voor de veiling aan! Eventueel kunnen wij u ontzorgen door de inbreng en het transport van uw auto voor u te verzorgen.

Op zondag 27 oktober 2019 organiseert Onlineveilingmeester.nl voor de tweede keer een live presentatie en een online veiling van oldtimers en youngtimers tijdens CLASSICSNL in het WTC Expo in Leeuwarden.

afbeelding Uw oldtimer/youngtimer aanmelden voor veiling tijdens ClassicsNL 2019

De succesvolle veiling tijdens de klassieke autoshow in 2016 krijgt daarmee een vervolg. Tijdens de sluiting wordt een uitgebreide selectie oldtimers en klassiekers live op het podium voorgereden. De hoogste bieder neemt zijn of haar droomauto mee naar huis. Vanaf vrijdag 4 oktober kan er al online geboden worden op Onlineveilingmeester.nl.

Start en sluiting
De veiling start op vrijdag 4 oktober 2019 waarna geïnteresseerden al online op de oldtimers kunnen bieden. De sluiting zal op 27 oktober zijn tijdens de CLASSICSNL autoshow in het WTC EXPO te Leeuwarden.

De sluiting van de veiling zal in zijn geheel online verlopen. Op een groot scherm in de veilinghal kunnen bezoekers en bieders de veiling volgen. Klik hier voor alle details over deze veiling

 

 oldtimer_veiling