Gratis racecursus bij aanschaf van raceauto

Met je eigen raceauto rijden op het TT Circuit Assen is echt een belevenis. Omdat we die belevenis graag willen delen hebben we nu een fantastische actie bedacht. Bij aankoop van een van onze raceauto's krijg je een gratis racecursus t.w.v. €1600,-!

Omdat het race­seizoen weer is aangebroken hebben wij in samenwerking met TT Raceworld een gave actie opgezet. Wij geven namelijk een gratis racecursus op het TT circuit (t.w.v. €1600,-) weg.

Afbeelding als illustratie bij artikel Actie: Gratis racecursus bij aankoop van raceauto

Ben jij op zoek naar die leuke trackday of competitieve raceauto? Die hebben we wellicht! En je krijgt daar nu dus ook een complete 3-daagse KNAF racecursus van TT Raceworld (incl. examen) van ons bij.

Iedereen die voor 11 maart bij ons een van de geselecteerde raceauto's koopt, krijgt een inschrijving voor de 3-daagse racecursus op het circuit van Assen op 12, 13 en 14 maart. Inclusief examen voor een racelicentie.

Cursusonderdelen

Wanneer je met je eigen auto het circuit op gaat is het handig om te weten hoe je dat goed en veilig kunt doen. Daardoor haal je het meeste plezier uit het circuitrijden en breng je jezelf en anderen niet onnodig in gevaar. Daarnaast is het uiteraard een geweldig leerzame en leuke rijvaardigheids­training.

De cursus start met de basis: ideale lijn, remtechniek en stuur- en kijktechniek. Daarnaast wordt hard aan je wagenbeheersing gewerkt door je te trainen in slipcorrectie en maximaal remmen. Zodra je het rijden goed beheerst leren we je starten en inhalen en gaan we sprints en oriëntatieritten rijden; kortom, het échte racen.

Op de laatste dag van de cursus kan je deelnemen aan het KNAF licentie examen. Leg je het examen met goed gevolg af, dan krijg je je officiële racelicentie.

Je gaat aan o.a. de volgende onderdelen meedoen:

 • PTC Cup
  In een compacte en lichte PTC cup auto leer je zo strak mogelijk over het circuit te rijden op een veilige snelheid. De uitdaging is om zo goed mogelijk de juiste lijnen te rijden om daardoor een snelle ronde te kunnen rijden.
 • Flying laps
  Neem plaats naast een professionele coureur en ga samen volle bak over het circuit. De coureur leert je hoe je op hoge snelheid de ideale lijn moet rijden. Zelfs als bijrijder een sensationele beleving.
 • Racen in een BMW 325i Raceauto
  Met een BMW 325i voorzien van 200 pk ga je het circuit op onder persoonlijke begeleiding van een instructeur. Hij leert je alles uit een snelle achterwiel-aangedreven auto op het circuit te halen.
  Slalom-wedstrijd
  Bij deze wedstrijd draait het om behendigheid met de auto, kan jij zo snel mogelijk slalommen zonder de pionnen te raken? Stel je stuurmanskunsten op de proef.
  Slippen
  Op een natte baan kan je proberen zo goed mogelijk een 180 graden slip te maken. Iets wat makkelijker lijkt dan het is...

Raceauto's

Deze actie geldt voor alle (geselecteerde) auto's. Occasions die hiervoor in aanmerking komen zijn:

Kijk voor al onze raceauto's ook eens op de website van Caspers Track.

Meer weten? Of heb je al een circuitauto en wil je graag deelnemen aan deze cursus? Kijk dan op de website van TT Raceworld of stuur ons een bericht.

Afbeelding als illustratie bij artikel Actie: Gratis racecursus bij aankoop van raceauto