Postcodeloterij actie Glimmen

1 januari 2019. Een nieuw jaar gaat van start en voor de inwoners van Glimmen levert dit spannende en blije momenten. De Postcodeloterij strooide namelijk enorme geldprijzen uit over Glimmen. En daar bedacht Garage Caspers een ludieke actie voor.

Iedereen in Glimmen en omgeving ontving van ons een uitnodigend kaartje met de tekst: 'Ook zonder lot bent u bij ons van harte welkom'.

Afbeelding als illustratie bij artikel 50% korting op uw apk keuring in Februari!

Blijkbaar vonden onze collega's bij Wensink dit ook een goed idee. Zij stuurden al snel na ons een eigen kaart met vergelijkbare boodschap.

Het Dagblad van het Noorden vond dit nieuwswaardig genoeg voor een artikel: 'Autodealers en bedelaars overspoelen postcodemiljoenendorp'.

Volgens ons - en de bewoners van Glimmen die wij spraken - een beetje overdreven titel misschien, maar leuk dat ze ons opmerken toch?! Het volledige artikel kunt u hier lezen. 

Korting op uw apk

Heeft u de "blauwe" kaart nog ergens liggen? Lot of geen lot, bij ons is iedereen met een kaart een winnaar! Daarom kunt u bij ons de gehele maand februari 50% korting op een apk keuring krijgen, tegen inlevering van de postkaart.

Ook zonder lot ben u bij ons van harte welkom! 

To ziens bij Garage Caspers

Afbeelding als illustratie bij artikel 50% korting op uw apk keuring in Februari!