Olieonderhoud, meer dan alleen een oliewissel

Afbeelding als illustratie bij artikel Olieonderhoud, meer dan alleen een oliewissel

Levensduur en prestaties van uw motor

De motor is het hart van uw voertuig. Daarom is het extra belangrijk deze in zo goed mogelijke conditie te houden. Helaas dankzij de nieuwe brandstoffen met E10, downsizing, start-stop systemen en het nieuwe rijden heeft uw motor meer te lijden dan voorheen. De nieuwe E10 benzine zorgt voor minder smering en dus meer slijtage, en het nieuwe rijden zorgt vervolgens weer voor koolstofafzetting in uw motor. Dit beinvloed de levensduur en prestaties van uw auto.

Olieonderhoud in samenwerking met Forté

Afbeelding als illustratie bij artikel Olieonderhoud, meer dan alleen een oliewissel

Daarom doen wij bij Garage Caspers bij een oliebeurt meer dan alleen een oliewissel met nieuwe olie en filter. Want schone olie in een vervuilde motor maakt nog geen schone motor. Bij ons is een oliebeurt meteen ook onderhoud aan uw motor omdat wij gebruik maken van de hoogwaardige kwaliteits producten van Forté. Met Forté motor-flush wordt uw motor gereinigd van binnen zodat zoveel mogelijk vervuiling opgelost is voordat er nieuwe olie in komt. Ter ondersteuning van de beschermende kwaliteiten van de nieuwe olie kan er ook Forté Top End Treatment worden toegevoegd om uw motor schoon te houden van binnen en nog meer bescherming te bieden.

Kwalitatief onderhoud

Kortom, een oliebeurt bij ons is niet alleen het wisselen van olie en filter, het is kwalitatief onderhoud aan uw motor ter bevordering van de levensduur en prestaties.

Wees daarom verstandig en laat uw auto voorzien van olieonderhoud bij Garage Caspers.