Nieuwsbrief week 51

Vandaag is er weer een nieuwe nieuwsbrief de deur uitgegaan met daarin het laatste nieuws vanuit Garage Caspers. In deze editie stellen wij een nieuwe auto aan je voor en vertellen we welke voorzorgsmaatregelen wij nemen i.v.m. de verscherpte corona maatregelen.

Hier alvast een sneak preview.

Porsche killer: Mercedes-Benz C63 S AMG

Net binnengekomen: deze mat zwarte, 510 pk sterke AMG met blaffende V8 uit 2019. Is dit dé Porsche killer uit Affalterbach?

AMG. Het merk van bandenrokende en brullende V8 aangedreven auto’s vol met karakter. Deze brute C63 S AMG zet die traditie voort. De 6.2 liter V8 van zijn voorganger werd vervangen door een sublieme bi-turbo V8, die er in dit model 510 pk en 700 Nm uitgooit. Daarmee haal je met gemak de 7000 toeren.

De C63 S AMG is het absolute topmodel C-klasse en is daarom ook voorzien van veel technologie voor luxe, veiligheid en een perfecte wegligging.

Afbeelding als illustratie bij artikel Nieuwsbrief Caspers week 51

Corona update: werkplaats open / showroom gesloten

Alle niet-essentiële winkels gaan op slot t/m 19 januari. Bloemisten, bouwmarkten en zelfs scholen gaan dicht. Omdat werkplaatsen juist wel als essentieel worden gezien (door o.a. de BOVAG), blijft onze werkplaats gewoon open. Het zou natuurlijk erg vervelend zijn als iemand in bijvoorbeeld de zorg niet naar het werk toe kan, omdat de auto niet gerepareerd kan worden.

Wel is het zo dat vanwege de verscherpte maatregelen we het bezoeken van de garage helaas even zoveel mogelijk moeten beperken. Je kunt dus nog steeds je auto bij ons langs brengen voor onderhoud, maar we vragen je rekening te houden met de volgende maatregelen:

  • Maak digitaal of telefonisch een afspraak.
  • Meld je bij de poort bij het brengen van jouw auto.
  • Desinfecteer bij binnenkomst je handen en draag een mondkapje. Desinfectiemiddel en mondkapje zijn beschikbaar bij de ingang.
  • Wachten in de wachtruimte is helaas niet mogelijk.
  • Regel indien mogelijk zelf vervoer terug of vraag naar de mogelijkheden van een leenauto.

Bedankt voor het begrip en de medewerking!