Ook dit jaar stelt Garage Caspers de mogelijkheid uw auto technisch te controleren of laten te controleren op de Technische Netwerkdag. Dit zodat u met een technisch goede auto de rally kunt starten.

Afbeelding als illustratie bij artikel Netwerk Rally 2016 Technische Netwerkdag

Zoals voorgaande jaren stelt Garage Caspers haar werkplaats ter beschikking, dit in samenwerking met Laagland taxaties.

Aankomende zaterdag 27 augustus van 10:00 uur tot 15:00 uur is het mogelijk om uw auto gratis te bekijken met de aanwezige faciliteiten van de hefbrug of uw voertuig klaar is voor de start van de rally.

Ook voor onze deelnemers hebben wij een special actie voor het laten taxeren van uw auto door een erkend taxateur van Laagland taxaties.

Vanwege de samenwerking met Laagland Taxaties hebben wij een eenmalige actie voor het taxeren van uw auto. De normale prijs hiervoor  is €165,- maar komende zaterdag €125,-!!  (graag van te voren aangeven als u gebruikt wilt maken van deze actie)

Als u zich nog niet heeft aangemeld voor de Netwerkrally 2016 dan kan dat t/m zaterdag 27 augustus. Dit kan op de dag zelf, of via de website: https://www.eventbrite.nl/e/registratie-netwerk-rally-2016-25405171552

Op zaterdag is het de mogelijkheid om contant het inschrijf geld te betalen.

De finish locatie is momenteel officieel bekend!

De finish zal plaatsvinden bij Paviljoen van de Dame, hier is de gelegenheid om een hapje en een drankje te doen met de mededeelnemers. Tijdens de borrel zal ook de uitslag bekend worden gemaakt en de winnaar van het gratis laten taxeren van haar/zijn origineelste auto. (drankjes zijn voor eigen rekening)

Ook willen wij u nog mededelen wat wij tijdens de Netwerkrally samen zijn gaan werken met het champagne & wijn merk Veuve Clicquot. Van deze samenwerking ziet u tijdens de rally meer!

 

 

Hopelijk tot zaterdag 27 augustus en natuurlijk op 3 september!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het Netwerkrally team