Garage Caspers is officieel montagepartner van LOF Clutches en Brakes

Mede dankzij onze Td5 tuning dagen kregen wij vanuit onze klanten steeds vaker de vraag naar hoogwaardige rem-upgrades voor de krachtige Land Rover Td5 motor. Want als je hard kan, moet je ook hard kunnen stoppen. Na al veel goede ervaringen te hebben gehad met sets van LOF kunnen wij u nu trots melden dat Garage Caspers officieel dealer is geworden van LOF Clutches en Brakes!

Het Britse LOF Clutches en Brakes is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van hoge kwaliteit koppelingen en remmen voor Land Rovers. Dankzij eigen onderzoek en ontwikkeling zijn hun producten uitermate geschikt voor diverse typen Land Rovers en altijd een upgrade ten opzichte van het origineel.

Afbeelding als illustratie bij artikel Officieel montagepartner van LOF Clutches en Brakes

Koppelingen

Allereerst de koppelingen. Van vliegwiel tot druklager, alles kan naar wens op maat worden gemaakt en ingesteld. De koppelingen zijn geschikt voor Defender, Discovery, Range Rover en Series Land Rovers met een Tdi, TD5 en TDCi dieselmotor. De LOF koppelingen zijn beschikbaar in Road spec, Power spec en Extreme spec varianten. Voor iedere toepassing is er dus een geschikte oplossing.

Remsysteem

Wat betreft LOF Brakes geldt hetzelfde als voor LOF Clutches het geval is. Kwaliteit staat voorop en ook de remsystemen zijn verkrijgbaar in de varianten Road spec, Power spec en Extreme spec.

Uiteraard is het ook mogelijk om de losse onderdelen van deze kits te bestellen en eventueel door ons te laten monteren.

Zie ook voor meer informatie ook de website van LOF Clutches en Brakes en onze Tuning pagina.

Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op. Bel ons tijdens openingstijden op 050 308 0000, mail ons via info@garagecaspers.nl of maak gebruik van het onderstaande formulier.

Anti-spam code:
verification code