Caspers Rally 2019 - Inschrijving geopend!

De Caspers Rally 2019

Graag nodigen wij u uit voor alweer de 8e Garage Caspers Rally (v/h de Netwerk Rally). 

Een gezellige en professioneel uitgezette tourrally met klassieke & hedendaagse auto’s, oldtimers en exoten. Iedereen en elke auto mag deelnemen!

Deze 8e Garage Caspers Rally zal plaats vinden op:
 

Zondag 8 september 2019


Dit jaar organiseren wij dit wederom samen met Flashman in Haren. Vanwege de nu al grote interesse bij zowel de relaties van Flashman, als van Garage Caspers adviseren wij u zich snel in te schrijven! Want vol = vol!
 

Inschrijving geopend!

 
Inschrijven Caspers Rally 2019
Let op: er zijn slechts 100 reguliere startbewijzen beschikbaar.
Dus wees er snel bij!

 

Rally

Ook dit jaar zullen we weer de opzet hanteren die we vorig jaar hebben geïntroduceerd (en goed is bevallen). We zullen dit jaar starten met een heerlijke brunch bij het schitterend gelegen clubgebouw van de Noord-Nederlandse Golf & Country Club in Glimmen.

De rally zelf bestaat uit één traject en bestrijkt een parcours van ongeveer 120 km door de schitterende provincies Drenthe, Friesland en Groningen. Tijdens de route wordt er gestopt bij verschillende bijzondere locaties. Gedurende de rally moeten er opdrachten worden uitgevoerd.

Aan het einde van de dag finishen wij met een gezellige borrel en een geheel verzorgde barbecue (inbegrepen) bij Brasserie de Kastanjehoeve, wederom in Glimmen.
 

Kosten

De kosten bedragen €140,- (inc. btw) per equipe. Dit is inclusief rallymateriaal, koffie/thee, uitgebreide brunch, borrel met barbecue, snacks, trofee, goed gevulde goodiebag en een hoop gezelligheid!

Een equipe bestaat uit minimaal 2 personen.
Voor iedere extra deelnemer geldt een toeslag van 40 euro. Geef dit s.v.p. op bij de inschrijving. 

Inschrijven: 
Inschrijven kan via https://caspersrally.nl/. De inschrijving is vanaf heden geopend. Dus wees er snel bij!
 

Sponsoring

De Caspers Rally is niet te realiseren zonder haar sponsoren. Sponsoring kan bijvoorbeeld door een aspect van de rally te bekostigen. Bijvoorbeeld de muziek of een leuk item voor in de goodiebags die iedere equipe ontvangt.

Sponsor startbewijs
Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om een "sponsor startbewijs" aan te vragen bij uw inschrijving. Dit speciale startbewijs van €250,- (op factuur) biedt u naast een zakelijk startbewijs ook de vermelding van uw bedrijfslogo op onze website, in het rallyboek en op de beeldschermen op de locaties.

Neem voor meer informatie contact op met Coen Caspers
coen@garagecaspers.nl / 06 46 28 75 25
 

Facebook

Wilt u op de hoogte blijven van het  laatste nieuws rondom de Caspers Rally 2019? Ga snel naar www.facebook.com/garagecaspers en like onze pagina!
 
Wij zien uw inschrijving met belangstelling tegemoet en hopen u 8 september bij de start in Glimmen te mogen verwelkomen.

Met sportieve rallygroeten,
 
Namens Garage Caspers
Het Caspers Rally Team
 
Inschrijven Caspers Rally 2019

 

 

 

Inschrijving kan via de volgende link caspersrally.nl/start maar let op vol is vol.