Maatregelen Coronavirus

In verband met het coronavirus (COVID-19) en de steeds verder uitbreidende voorschriften treffen wij bij Garage Caspers ook preventieve maatregelen. Dit om de verspreiding van het virus mee te helpen voorkomen.

Wij zijn geopend tijdens de gebruikelijke openingstijden, maar vragen u om rekening te houden met bepaalde maatregelen die zijn opgesteld conform de richtlijnen van de RIVM.

  • Bij ziekteverschijnselen zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts verzoeken wij u om niet langs te komen. Neem bij urgentie contact met ons op via de telefoon. We zullen dan kijken wat we voor u kunnen betekenen.
  • Handen schudden of ander fysiek contact is nu niet gewenst en dat gebeurd vanaf nu dus voorlopig niet. Want ook als u geen klachten vertoont kunt u het virus toch overdragen met zoiets gangbaars als handen schudden.
  • Probeer indien mogelijk afstand tot elkaar te houden. Ongeveer 1,5 meter wordt aangeraden om overdracht van het virus zo goed mogelijk te beperken.
  • Bij het betreden van de showroom vragen wij u de handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen als u ouder dan 13 jaar bent. Mondkapjes en desinfecteer middel is verkrijgbaar bij de ingang van de showroom.
  • Het is gebleken dat het virus langere tijd op droge oppervlaktes kan blijven zitten. Het is nog wel mogelijk om uw auto langs te brengen voor bijvoorbeeld een grote reparatie. Wij laten dan de auto 12 uur staan voordat we de auto desinfecteren en er mee bezig gaan. Houd er dus rekening mee dat reparaties en onderhoud langer duren.
  • Wachten op reparatie in de wachtruimte is voorlopig niet mogelijk. Dit om onnodig contact en dus verspreiding te mijden.
  • Toegang tot de werkplaats is voor klanten voorlopig niet toegestaan.
  • Verwacht u binnenkort reparatie/onderhoud nodig te zijn? Bel dan zo spoedig mogelijk zodat we dit op tijd en juist in kunnen plannen

Mochten er zaken veranderen in onze dienstverlening, dan stellen wij u uiteraard z.s.m. op de hoogte.

Wij staan u graag telefonisch te woord via 050 30 80 000 of per mail op info@garagecaspers.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

Team Garage Caspers