Maatregelen Coronavirus

In verband met het coronavirus (COVID-19) en de steeds verder uitbreidende voorschriften treffen wij bij Garage Caspers ook preventieve maatregelen. Dit om de verspreiding van het virus mee te helpen voorkomen.

Update 15 december 2020

Naar aanleiding van de aangekondigde verscherpte maatregelen zijn wij genoodzaakt om toegang tot onze showroom zoveel mogelijk te beperken. Aangezien alleen essentiële bedrijven voor eerste levensbehoeften open mogen zijn, is onze werkplaats wel geopend maar is de showroom helaas gesloten.

Dat betekent dat u voor reparatie van uw auto nog wel welkom bent, maar ter plekke wachten niet mogelijk is. Om die reden is het hek aan de voorzijde van de garage gesloten. Dit om aanloop te voorkomen. 

Uiteraard zijn voor aankoop van uw volgende auto oplossingen beschikbaar, waaronder videobellen en bij serieuze interesse bezichtiging op locatie. Via mail en telefoon zijn wij nog steeds bereikbaar mocht u vragen hebben over onze service, verkoop of onze coronamaatregelen.

RIVM maatregelen

Mocht u toch aanwezig zijn in de garage dan vragen wij u om rekening te houden met bepaalde maatregelen die zijn opgesteld conform de richtlijnen van de RIVM.

  • Bij ziekteverschijnselen zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts verzoeken wij u om niet langs te komen. Neem bij urgentie contact met ons op via de telefoon. We zullen dan kijken wat we voor u kunnen betekenen.
  • Handen schudden of ander fysiek contact is nu niet gewenst en dat gebeurd vanaf nu dus voorlopig niet. Want ook als u geen klachten vertoont kunt u het virus toch overdragen met zoiets gangbaars als handen schudden.
  • Probeer indien mogelijk afstand tot elkaar te houden. Ongeveer 1,5 meter wordt aangeraden om overdracht van het virus zo goed mogelijk te beperken.
  • Bij het betreden van de garage vragen wij u de handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen als u ouder dan 13 jaar bent. Mondkapjes en desinfecteer middel is verkrijgbaar bij de ingang van de showroom.
  • Het is gebleken dat het virus langere tijd op droge oppervlaktes kan blijven zitten. Het is nog wel mogelijk om uw auto langs te brengen voor bijvoorbeeld een grote reparatie. Wij laten dan de auto 12 uur staan voordat we de auto desinfecteren en er mee bezig gaan. Houd er dus rekening mee dat reparaties en onderhoud langer duren.
  • Wachten op reparatie in de wachtruimte is niet mogelijk. Dit om onnodig contact en dus verspreiding te mijden.
  • Toegang tot de werkplaats is voor klanten niet toegestaan.
  • Verwacht u binnenkort reparatie/onderhoud nodig te zijn? Bel dan zo spoedig mogelijk zodat we dit op tijd en juist in kunnen plannen

Mochten deze maatregelen veranderen in onze dienstverlening, dan stellen wij u uiteraard z.s.m. op de hoogte via onze site en nieuwsbrief.

Wij staan u uiteraard graag telefonisch te woord via 050 30 80 000 of per mail op info@garagecaspers.nl.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

Team Garage Caspers